Waarom nieuwbouw voor je bedrijfspand

Denk jij dat nieuwbouw van een bedrijfspand voor jou het beste scenario is? En zo ja, waarom? Op de vraag waarom iemand een nieuw bedrijfspand wil bouwen, wordt vaak geantwoord: ik wil marktconform commercieel vastgoed dat op zowel korte als lange termijn goed te gebruiken, verhuren of verkopen is. Een goede reden. Maar: is daarvoor nieuwbouw nodig? 

Factor G Bedrijfshuisvesting is een concept dat jou als ondernemer, projectontwikkelaar of investeerder helpt bij het ontwikkelen en bouwen van bedrijfspanden. Denk aan commercieel vastgoed, zoals een kantoor, bedrijfshal, productiefaciliteit, horecapand, winkelpand, onderzoekscentrum of bezoekerscentrum. 

Wij geloven dat er veel kansen liggen op het gebied van herontwikkelen door te verduurzamen en renoveren van panden. Ook hebben we de ambitie groen te houden wat groen is door bebouwde ruimte te hergebruiken. Blijkt uit ons onderzoek dat nieuwbouw het beste antwoord op jouw bedrijfshuisvestingsraagstuk is? Dan gaan we na of dit kan op een bestaande locatie. 

Wij denken vanaf het eerste begin met je mee, zodat het vertrekpunt voor jouw nieuwbouwpand vanaf de initiatieffase helder is. Eindresultaat: een haalbaar businessplan voor het bouwproject van jouw toekomstbestendige bedrijfspand met eigenheid waar het gezond en prettig werken is. 

Ontdek of nieuwbouw jouw beste scenario is

Of nieuwbouw jouw beste scenario is, ontdek je door deze vraag te beantwoorden: draagt het bouwen van een nieuw pand bij aan het behalen van de strategische doelen van mijn businesscase? 

Binnen de aanpak van Factor G gebruiken we daarvoor een unieke tool: het ScenarioCanvas. Deze door ons ontwikkelde werkvorm gidst je aan de hand van een praktisch stappenplan langs alle bouwstenen die van belang zijn voor succesvol bedrijfshuisvesting realiseren. Het helpt je anders te kijken. Je vindt grensverleggende opties, ziet de impact van veranderende omstandigheden en krijgt inzichten waardoor je makkelijker keuzes maakt. 

Download het ScenarioCanvas of doorloop het met onze specialisten. 

Uitdagingen bij bouwen nieuw bedrijfspand

Je kunt allerlei uitdagingen tegenkomen bij het bouwen van een nieuw bedrijfspand. Laat ze ons omzetten in kansen: 

Jij komt niet voor verrassingen te staan doordat wij:

Kortom: we stellen alles in het werk om jou met minimaal risico een nieuw bedrijfspand te laten bouwen. Daag jij ons uit? Bel, mail of kom op bezoek voor een vrijblijvend gesprek. 

Samenvatting nieuw bedrijfspand bouwen

Het bouwen van een nieuw bedrijfspand (op een bestaande locatie) maakt maatwerk op jouw behoeften mogelijk. In voorbereiding op en bij de uitvoering van een bouwproject is relevante kennis over nieuwbouw van commercieel vastgoed essentieel. Die professionele expertise vind je binnen de totaalaanpak van Factor G Bedrijfshuisvesting. Je krijgt onder andere bouwadvies en -management van onze ervaren vakkundigen. Daardoor kun je  rekenen op het ontwikkelen van een bedrijfspand dat aan alle behoeften tegemoet komt en op een soepel lopend bouwproject met zorgvuldige planning, budgetbeheer en communicatie. Met Factor G bouw jij een bedrijfspand dat een solide basis vormt voor de groei en ontwikkeling van jouw onderneming.

Leestips:

Beste aanpak voor bouwen bedrijfshuisvesting 
Tips initiatieffase ontwikkelen vastgoed voor je bedrijf