Van initiatief tot realisatie

Aanpak

Samen bouwen we jouw beste scenario. Een gebouw met eigenheid dat uitnodigt tot gezond, prettig en flexibel samenwerken. Een efficiënt en energiezuinig gebouw dat in de toekomst kan meebewegen met veranderende behoeften en ontwikkelingen.

Als veelzijdig specialist nemen wij je alles uit handen. Van initiatief tot onderzoek, advies, ontwikkeling, ontwerp, engineering, bouw en beheer & onderhoud. We bieden je zekerheid met een haalbaar plan, vaste afspraken en een gegarandeerde kwaliteit. Hoe complex je vraag ook is.

MEEDENKEN VANAF HET BEGIN

Alt
Alt

Waarde voor de toekomst

Of het nu gaat om uitbreiding, renovatie, verduurzaming, transformatie of nieuwbouw, onze aanpak blijft gelijk. En is gebaseerd op jarenlange ervaring en een onderscheidende visie op het creëren van waarde. Voor eigenaren, gebruikers, bezoekers en de omgeving. Nu en in de toekomst. Die meerwaarde creëren we samen.

Groen

Het nieuwe groen is ons vertrekpunt bij het ontwerpen, realiseren en onderhouden van gebouwen. CO2-neutraal, circulair, energieleverend en klimaatadaptief. Waar mogelijk hergebruiken we ruimte die al bebouwd is, zodat wat groen is in Nederland groen blijft. En waar we slopen, oogsten we grondstoffen en materialen die opnieuw bruikbaar zijn.

HET NIEUWE GROEN IS ONS VERTREKPUNT

Alt

BOUWEN ZONDER RISICO

Alt

Gegarandeerd

Iedereen weet dat bouwen een uitdagend proces is. Met onze integrale aanpak bieden wij je zekerheid door vaste afspraken te maken over planning, kwaliteit en financiële aspecten. Garanties en resultaatverplichtingen gaan wij niet uit de weg. Je bouwt dus zonder risico.

Grensverleggend

Wij dagen je uit om met andere ogen naar de toekomst te kijken. Samen schetsen we verschillende scenario’s, waarbij we niet in beperkingen denken, maar in creatieve oplossingen. Voor inspirerende en duurzame huisvesting die optimaal aansluit bij de strategische doelen van jouw organisatie.

VERLEG JE GRENZEN, VERGROOT JE ZEKERHEID

Alt

ScenarioCanvas: businessplan bedrijfshuisvesting

Het Factor G ScenarioCanvas is dé werkvorm om met jouw bedrijfshuisvestingsvraagstuk aan de slag te gaan. Je brengt relevante zaken in kaart, ontdekt grensverleggende opties en kunt onderbouwde keuzes maken. 

Alt

Contact

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Het team van Factor G

Stel je vraag
Arezo

Arezo Samadi

Derk

Derk Terbeek

Hubert-Jan

Hubert-Jan van den Brink

John

John de Beijer

Roy

Roy Peters

Stel je vraag