Medio 2021 heeft SSI SCHÄFER zich gevestigd op Park15 Logistics, op een prominente zichtlocatie direct aan de A15 bij Oosterhout. Deze duurzame logistieke hotspot past uitstekend bij de business van SSI SCHÄFER die totaaloplossingen voor magazijninrichting biedt. 

SSI SCHÄFER  is turn-key leverancier van intralogistieke oplossingen, of het nu gaat om het inrichten van een manueel magazijn, een semi-geautomatiseerd magazijn of de realisatie van complexe geautomatiseerde logistieke projecten.

Waarde voor de toekomst

Op basis van het programma van eisen van huurder SSI SCHÄFER hebben wij in samenwerking met belegger Fortissimo Real Estate B.V. een hoogwaardig nieuwbouwplan ontwikkeld, bestaande uit 920 m2 kantoor met een multifunctionele opslagruimte van 9.200 m3. Op basis van onze jarenlange ervaring in (complexe) bedrijfshuisvesting en een onderscheidende visie op het creëren van waarde zijn wij erin geslaagd een voor alle partijen interessante businesscase tot stand te brengen. Een passende oplossing met waarde voor de toekomst die voorziet in een hoogwaardige en up-to-date flexibele omgeving waar het prettig samenwerken is.Gelegen op een uitstekend bereikbare locatie aan één van de belangrijkste vervoersassen van Nederland; multimodaal bereikbaar via weg, water en in de toekomst spoor en centraal gelegen tussen de Rotterdamse havens en het Duitse Ruhrgebied. 

Efficiënt en energiezuining gebouw

De nieuwe huisvesting van SSI SCHÄFER is een efficiënt en energiezuinig gebouw geworden dat in de toekomst kan meebewegen met veranderende behoeften en ontwikkelingen. In duurzaamheidsmaatregelen is voorzien door onder meer een energiezuinige installatie waarbij iedere ruimte individueel gekoeld of verwarmd kan worden. Ook hebben de kozijnen en gevels een verhoogde isolatiewaarde.

Ook eens van gedachten wisselen over jouw bedrijfshuisvesting? We luisteren graag.

Neem contact op