Medio 2021 heeft SSI SCHÄFER zich gevestigd op Park15 Logistics, op een prominente zichtlocatie direct aan de A15 bij Oosterhout. De duurzame logistieke hotspot Park15 past uitstekend bij de business van SSI SCHÄFER die met meer dan 80 jaar ervaring totaaloplossingen voor magazijninrichting biedt. 

Of het nu gaat om het inrichten van een manueel magazijn, een semi-geautomatiseerd magazijn of de realisatie van complexe geautomatiseerde logistieke projecten, als turn-key leverancier is SSI SCHÄFER dé partner voor elke intralogistieke oplossing.

Passende oplossing biedt alle ruimte voor een waardevolle toekomst

Op basis van het programma van eisen van huurder SSI SCHÄFER hebben wij in samenwerking met belegger Fortissimo Real Estate B.V. een hoogwaardig nieuwbouwplan ontwikkeld, bestaande uit 920 m2 kantoor met een multifunctionele opslagruimte van 9.200 m3. Op basis van onze ruime ervaring met en expertise in bedrijfshuisvesting zijn wij erin geslaagd een voor alle partijen interessante businesscase tot stand te brengen. Een passende oplossing die voorziet in een hoogwaardige en up-to-date flexibele werkomgeving. Gelegen op een uitstekend bereikbare locatie aan één van de belangrijkste vervoersassen van Nederland; multimodaal bereikbaar via weg, water en in de toekomst spoor en centraal gelegen tussen de Rotterdamse havens en het Duitse Ruhrgebied. SSI SCHÄFER krijgt hiermee alle ruimte voor een waardevolle toekomst.

Duurzame nieuwbouw op duurzame logistieke hotspot

De nieuwbouw voorziet in duurzaamheidsmaatregelen zoals een energiezuinige installatie waarbij iedere ruimte individueel gekoeld of verwarmd kan worden en verhoogde isolatiewaarde van kozijnen en gevels.

Belegger Fortissimo Real Estate B.V. investeert uitsluitend in nieuwbouw van bedrijfsgebouwen. Daarbij richt zij zich op hoogwaardige, duurzame gebouwen gelegen op goede locaties. Huurders zijn altijd gerenommeerde bedrijven, waarmee een langjarige samenwerking wordt aangegaan. DK Makelaars, actief in de Stadsregio Arnhem Nijmegen, heeft de betrokken partijen bij elkaar gebracht en begeleid bij de huur- en verkooptransactie.

Neem contact op