Aan de Meander op businesspark IJsseloord 2 in Arnhem hebben wij de nieuwe vestiging voor BMN Bouwmaterialen gerealiseerd. Het nieuwe pand biedt tevens onderdak aan de eerste vestiging van BMN IJzerwaren, een nieuw concept.

Moderne technieken en hoogwaardige afwerking

Naast bouwmaterialen en gereedschap zijn hier ook allerhande ijzerwaren te koop. De nieuwe vestiging beschikt over een uitgebreide shop en een drive-inn voor vrachtwagens. Het duurzame gebouw is voorzien van moderne technieken en een hoogwaardige afwerking, wat heeft geleid tot zeer onderhoudsvriendelijke huisvesting.

Duurzaam bedrijvenpark

Businesspark IJsseloord2 is strategisch gelegen – aan het Velperbroekcircuit en de A12, op circa 20 km van de Duitse grens –  én aan de oever van de IJssel grenzend aan natuurgebied Natura 2000.

In dit typisch Hollandse rivierenlandschap is duurzaam bouwen met respect voor de omgeving extra belangrijk. Het park heeft ecologische zones voor een natuurlijke overgang van de stad naar de rivier. Maar ook daarbuiten is het terrein duurzaam ingericht.

Toekomstbestendige vormgeving

Wij stimuleren huisvestingsconcepten die bijdragen aan een innovatief ondernemersklimaat. De duurzame architectuur op IJsseloord2 richt zich ook op gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. Een prettig pand gaat immers langer mee. Zo creëren we gezamenlijk het toekomstbestendige en daadwerkelijk duurzame park dat de bijzondere locatie verdient.

Neem contact op