Het stond al een tijd op de planning: de aanpassingen in brandveiligheid en de – daarvoor noodzakelijke – asbestsanering van het pand van de Belastingdienst in Arnhem. Omdat het gebouw dagelijks in gebruik was door zo’n 1.100 mensen, was het niet zo eenvoudig te plannen. Maar toen iedereen door corona ineens thuis moest werken, kwam het pand vrijwel leeg te staan en konden we de algehele sanering efficiënt doorvoeren.

Volledige asbestsanering begeleid

Als hoofdaannemer hebben we de volledige asbestsanering begeleid (het verwijderen/inkapselen van diverse bouw- en isolatiematerialen waarin asbest was verwerkt) en gezorgd voor brandwerende voorzieningen. Daarnaast hebben we bijkomende werkzaamheden als het schilderwerk en vervangen van de plafonds geregeld. Om alles in goede banen te leiden en af te stemmen had onze uitvoerder wekelijks overleg met de toezichthouder van het Rijksvastgoedbedrijf.

Raamcontract

Deze opdracht maakt deel uit van het raamcontract met het Rijksvastgoedbedrijf voor de ‘bundel’ Projectmatige werken tot 1,5 miljoen euro in de regio Gelderland-Flevoland.

Neem contact op