Waarom zou je jouw bedrijfshuisvestingsvraag bij Factor G neerleggen? “Onze aanpak maakt het verschil.”

Aan het woord zijn Hubert-Jan van den Brink en John de Beijer. Hubert-Jan houdt zich bezig met renovatie en verduurzaming bestaand vastgoed. John geeft bij Factor G leiding aan het team dat huisvestingsoplossingen ontwikkelt en realiseert. 

De heren mogen dan op verschillende vlakken actief zijn, ze staan -uiteraard- vierkant achter dezelfde merkbeloftes: Factor G staat voor Grensverleggend, Groen en Gegarandeerd. Die beloftes doen wij je vanuit het geloof in eigen kunnen en bewijzen we elke dag opnieuw met inspirerende projecten, enthousiaste opdrachtgevers en betrokken partners die graag samenwerken.

Hubert-Jan en John nemen je mee in onze aanpak. Zo ontdek jij waarom wij met Factor G de aangewezen partner zijn voor toekomstgerichte bedrijfshuisvesting, van initiatief tot realisatie en onderhoud.

Hubert-Jan deelt onder andere zijn droom met betrekking tot bestaand vastgoed:

 

John vertelt onder andere over waar hij in gelooft als het gaat om bedrijfshuisvesting:

 

Grensverleggende bedrijfshuisvesting 

Vanaf het allereerste begin denken onze experts met je mee. Zij kruipen in jouw huid, luisteren, vragen door en dagen je uit om met andere ogen naar de toekomst te kijken. Zo ontdek je grensverleggende, alternatieve mogelijkheden en kansen voor innovatie op het gebied van bedrijfshuisvesting. 

“De vraag van vandaag hoeft niet de vraag van morgen te zijn,” aldus Hubert-Jan. “Bedrijfshuisvestingsoplossingen hoeven niet in beton gegoten te zijn. Letterlijk en figuurlijk.” 

Samen bouwen we jouw beste scenario: een flexibel pand met eigenheid dat uitnodigt tot gezond en prettig samenwerken. Een efficiënt en energiezuinig gebouw dat past bij je businesscase, visie en ambities en in de toekomst kan meebewegen met veranderende behoeften en ontwikkelingen. Want als het om jouw bedrijfshuisvesting gaat, weet je één ding zeker: alles moet erop ingericht zijn om zo goed mogelijk te kunnen (blijven) ondernemen. 

John vat samen: "Waar ik in geloof als het gaat om bedrijfshuisvesting is zorgen dat je een flexibele omgeving creëert die toekomstbestendig is en waarbij je medewerkers blij worden van die inspirerende werkomgeving.".

Groen door hergebruiken bebouwde ruimte

Waar mogelijk hergebruiken wij bij Factor G ruimte die al bebouwd is, zodat wat groen is in Nederland ook groen blijft. 

“Wat mij raakt in de ontwikkeling van bedrijfshuisvesting is dat we nog steeds bezig zijn de schaarse groene ruimte te gebruiken,” vertelt John, “Je ziet heel veel gebieden waar afgeschreven vastgoed staat.” 

We ambiëren 100% hergebruik van bebouwde ruimte en geloven dat de huidige bebouwde omgeving volop kansen biedt voor herontwikkeling. Wat goed is moet behouden blijven. En waar we slopen, oogsten we grondstoffen en materialen die opnieuw bruikbaar zijn.

Ligt de oplossing voor jouw bedrijfshuisvesting in het hergebruiken van een locatie, dan vraagt dat om specialistische kennis en ervaring. Denk aan het inschatten van de haalbaarheid, het organiseren van de samenwerking tussen de betrokken partijen, het creëren van draagvlak en het meenemen van de omgeving in de plannen. Een complex proces dat wij bij Factor G voor je begeleiden; van locatieonderzoek tot en met ontwerp en ingebruikname. 

“Ik droom ervan dat er 0% leegstaand vastgoed is,” deelt Hubert-Jan “Ik denk dat we ook wel moeten… wat we nu doen is eigenlijk niet meer van deze tijd“ vervolgt hij met een blik in zijn ogen die duidelijk maakt dat hij er alles aan doet om dat werkelijkheid te laten worden. 

Gegarandeerd bouwen zonder risico 

Met Factor G kun jij bouwen zonder risico. Gegarandeerd. Dat is nogal wat om te zeggen, want iedereen weet dat bouwen een uitdagend proces is met de stijgende prijzen, financiële tegenvallers en faalkosten. Het kan verstrekkende gevolgen hebben. Toch kunnen wij je zekerheid bieden door een integrale aanpak met vaste afspraken over planning, kwaliteit en financiële aspecten. Daarbij ontzorgen onze medewerkers je waar mogelijk. 

In Johns woorden: “Het verschil in onze aanpak is ook dat dat wij niet alleen ontwerpen en engineeren maar ook uitvoeren, de actuele prijzen kennen en garanties kunnen afgeven aan onze opdrachtgevers.” 

De Factor G-aanpak voor huisvesting die het verschil maakt: Groen, Grensverleggend, Gegarandeerd. En: samen jouw beste scenario bouwen. Wat zijn jouw ambities? Deel ze met ons en daag ons uit: neem contact op.