Grensver­leggend

Wij verleggen graag onze grenzen en dagen jou uit hetzelfde te doen. We stimuleren je om met een andere blik naar jouw huisvestingsvraag te kijken. Een nieuwe werkomgeving kan veel waarde opleveren. Als het gaat om het verbeteren van werkprocessen, het reduceren van kosten, een duurzame bedrijfsvoering, meer werkplezier, goed werkgeverschap en toekomstbestendigheid.

Alt
Alt

Wij kruipen in jouw huid om te ontdekken wat echt nodig is. Samen schetsen we verschillende scenario’s, waarbij we niet in beperkingen denken, maar in creatieve oplossingen. Door als partners samen te werken kan er zoveel meer. Wij begeleiden het hele proces van locatieonderzoek tot en met ontwerp en ingebruikname. En zetten in op inspirerende en duurzame huisvesting die optimaal aansluit bij de strategische doelen van jouw organisatie.

ScenarioCanvas: businessplan bedrijfshuisvesting

Het ScenarioCanvas van Factor G is dé werkvorm om met jouw bedrijfshuisvestingsvraagstuk aan de slag te gaan. Je brengt relevante zaken in kaart, ontdekt grensverleggende opties en kunt onderbouwde keuzes maken.